SNEŽANA ĐURIŠIĆ VAN SEBE: Objavljena informacija da je UMRO Vanja Milošević, pevačica se HITNO OGLASILA
Snežana Đurišić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sve podelila javno

SNEŽANA ĐURIŠIĆ VAN SEBE: Objavljena informacija da je UMRO Vanja Milošević, pevačica se HITNO OGLASILA

Pevačica besna nakon plasiranih neistina

Objavljeno:

Pevačica Snežana Đurišić je ostala u šoku kada se pojavila vest da je preminuo njen partner Vanja Milošević.

U pojedinim medijima je osvanuo naslov "Tužnu vest primila u toku nastupa, a pre toga mu uputila grube reči: Preminuo partner Snežane Đurišić", na šta je ona ostala zgrožena jer je javnost pomislila da je ginekolog Vanja Milošević, njen dečko u pitanju.

Dobila je bezbroj zabrinutih poziva, a kako ističe, ne želi ni da pomisli kako bi uticalo na zdravlje njihove porodice da su to pročitali, naročito Vanjine majke.

Oglasila se Snežana Đurišić nakon strašne laži da je njen partner preminuo
Oglasila se Snežana Đurišić nakon strašne laži da je njen partner preminuofoto: Printskrin / Youtube / Zvezde Granda

Snežanino oglašavanje prenosimo u celosti:

- Na internetu se pojavio lažni naslov sa lažnom vešću o smrti mog partnera, koju sam ja navodno čula dok sam nastupala i svako slovo tog naslova je laž. Dok pokušavam da saberem misli od besa, bez prestanka me kontaktiraju zabrinuti prijatelji i članovi Vanjine i moje porodice, vrlo uznemireni. Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da je Vanjina majka pročitala ovaj maliciozni naslov i kako bi to uticalo na njeno zdravlje.

Ovakvo ogavna delovanja na internetu zarad par klikova, da bi se zaradilo na laganju o nečijoj smrti je toliko odvratno i neoprostivo da ću prijaviti ovaj slučaj Odeljenju za visoko-tehnološki kriminal u nadi da će se, ko god stoji iza ove zle namere, biti zaustavljen i priveden pravdi.

Saopštenje Snežane Đurišić
Saopštenje Snežane Đurišićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedopustivo je da se ovo dešava, bez ikakvog razmišljanja kako će uticati na ljude i njihove porodice i prijatelje. Živimo u vremenu kada se sve može montirati, fabrikovati po sopstvenoj volji i kada osetite posledice toga na svojoj koži, malo je reći da je uznemirilo i Vanju i mene i naše porodice i najmilije.

Ovim putem želim da demantujem sve napisano u tom lažnom natpisu i poručim bilo kome ko stoji iza ovoga da, ako se ne plaše ovozemaljske pravde - Boga treba da se plaše - napisala je Snežana.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf/A.Š. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.